Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les colles vallenques participaran al festival de Washington

L’esdeveniment, considerat el més important del món en patrimoni cultural i immaterial, tindrà lloc del 27 de juny al 8 de juliol

Les dues colles dels Xiquets de Valls participaran a l'Smithsonian Folklife Festival de Washington DC Les dues colles dels Xiquets de Valls participaran a l'Smithsonian Folklife Festival de Washington DC ARXIU / INFOCAMP
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Juny 2018 08:29

Les colles vallenques, la Colla Jove Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, participaran al Smithsonian Folklife Festival que se celebrarà a Washington DC (EUA), del 27 de juny al 8 de juliol. Aquest festival, en el que participaran les colles com part de la representació de Catalunya, està considerat el més important del món dedicat al patrimoni cultural i immaterial.

El conveni el van signar el president de la Joves, Cels Galofré; el president de la Vella, Albert Pedret; i l’alcalde de Valls, Albert Batet. Aquests convenis regulen la primera part de l’ajut que el consistori concedirà a les dues agrupacions; ja que en el darrer plenari es va aprovar el modificat pressupostari per augmentar aquesta aportació en 50.000 euros més a cadascuna de les colles i així contribuir a què un major nombre de castellers vallencs puguin participar en aquest festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: