Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Central difondrà els castells amb els Xiquets del Serrallo

Durant el mes d’abril s’han organitzat diverses activitats per al públic familiar com un taller per aprendre a fer pinya i pujar

Pilar dels Xiquets del Serrallo a les escales de la Catedral de Tarragona Pilar dels Xiquets del Serrallo a les escales de la Catedral de Tarragona REVISTACASTELLS.CAT
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 11 abril 2018 08:45

El centre comercial Parc Central de Tarragona aproparà l’art dels castells als seus visitants de la mà dels Xiquets del Serrallo. Concretament, realitzaran el 'Taller de castells' en el qual alguns membres d’aquesta colla explicaran als més petits la seva història, qui són i què fan, i mostraran la seva vestimenta, la música i les tradicions típiques. A més, faran una petita demostració pràctica on ensenyaran a fer pinya i a pujar. Aquesta activitat serà gratuïta i tindrà lloc al club infantil El Parc, ubicat a la planta 1, el divendres 13 d’abril de 16h a 21h i el dissabte 14 d’abril, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

El Brand Experience Manager del Parc Central, Jose Luis Baco, ha manifestat que “volem apropar els castells, declarats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, al nostre visitant”. A més, ha afegit que “mitjançant aquest taller pretenem introduir-los al món dels castells d’una manera divertida i amena”.

Altres activitats

Durant tot el mes d’abril, el Parc Central ha programat altres activitats de gran interès per al públic familiar com el taller de cupcakes. En aquesta activitat, els nens aprendran a preparar unes delicioses magdalenes que es podran emportar a casa per compartir-les amb la família. En aquesta ocasió, l’activitat es realitzarà al a la planta 0, el divendres 6 d’abril de 16h a 21h i el dissabte, 7 d’abril, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

A més, en una data tant assenyalada com Sant Jordi, el Parc Central ha preparat el taller de roses de Sant Jordi. Es tracta d’una proposta ideal on els participants elaboraran una rosa de paper que podran regalar a qui més estimin. Aquesta activitat tindrà lloc al club infantil ‘El Parc’, el divendres 20 d’abril de 16h a 21h; i el dissabte, 21 d’abril, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

Per últim, coincidint amb el Dia Mundial de l’Animal, s’ha organitzat també un taller del Dia de l’Animal on els més petits realitzaran una careta en forma de vaca o port amb plats de cartró. Aquesta manualitat es realitzarà al club infantil ‘El Parc’ el divendres, 27 d’abril, de 16h a 21h; i el dissabte, 28 d’abril, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

 

 

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: