Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aplicació Trivial Castellers promou el coneixement de la cultura castellera

L’app, disponible per a mòbils i tauletes, també inclou campanyes solidàries

La regidora de Cultura de Tarragona, Begoña Floria, i el creador de l'aplicació, Carles Esteve, durant la presentació del Trivial Castellers La regidora de Cultura de Tarragona, Begoña Floria, i el creador de l'aplicació, Carles Esteve, durant la presentació del Trivial Castellers MAURI FERNÁNDEZ
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 08:53

Arriba l’aplicació gratuïta i solidària Trivial Castellers que té com a objectiu promocionar el coneixement de la cultura castellera i promoure campanyes benèfiques. Es tracta d’un joc online de preguntes sobre el món casteller on els jugadors han d’encertar la resposta correcta d’entre quatre opcions i avançar completant nivells.

L’aplicació, disponible per a mòbils i tauletes també un vessant solidari amb la captació de donatius per l’Hospital d’infants Sant Joan de Déu. Els particulars i empreses que ho desitgin poden fer els seus donatius directament des de l'App cap al sistema de la Fundació Sant Joan de Deu. Des de Trivial Castellers fan una crida a les colles castelleres a organitzar partides solidàries al seu local. La colla que a final d'any hagi donat més diners a la Fundació SJD tindrà la recompensa d'un palet de menjar Gallina Blanca per destinar a una ONG de la seva població.

Funcionament del joc

Un dels objectius del joc és arribar al setè nivell i encertar les 14 preguntes de la màxima categoria. Hi ha set categories i a mesura que es va pujant de nivell augmenta el nombre de preguntes. També hi ha assoliments per complir com completar tres castells de cada nivell. Els usuaris que accedeixin amb un compte gmail participaran en un rànquing de castells descarregats en cada categoria.

Durant el joc apareix una castellera que acompanya al jugador en el seu repte amb les alegries i decepcions pròpies de la dinàmica castellera. Es pot escollir el color de la camisa entre diferents opcions. Quan es corona el castell, encertant la meitat de les preguntes de la categoria, s'obté un comodí -de 50% o canvi de pregunta) que ajudarà a descarregar-lo. Quan es completa un nivell es desbloqueja el següent.

En relació a les preguntes, hi ha més de 1.300 que surten barrejades i, els jugadors, poden col·laborar proposant-ne a través de la web trivialcastellers.cat. Des de la mateixa aplicació es poden enviar suggeriments o incidències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: