Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inés Solé, dels Xiquets de Tarragona, presidirà la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

L’assemblea per escollir la nova junta es celebrarà al Teatre Principal de Valls aquest dissabte

Inés Solé presidirà la nova junta de la Coordinadora de Colles Castellers de Catalunya (CCCC) Inés Solé presidirà la nova junta de la Coordinadora de Colles Castellers de Catalunya (CCCC) ARXIU/ EL VALLENC
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2018 16:49

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) celebra aquest dissabte, 27 de gener, a les 16:30h, al Teatre Principal de Valls, l’assemblea general extraordinària per tal d’escollir una nova junta directiva per als pròxims tres anys. Només s’ha presentat una candidatura, encapçalada per Inés Solé (Xiquets de Tarragona).

Tot i que la junta actual encara li quedava un any més de mandat, després de la crisi del passat estiu es va decidir avançar les eleccions a inicis de 2018. En aquest sentit, l’assemblea també servirà perquè la junta sortint faci balanç de l’activitat del darrer any i en presenti els resultats econòmics.

Pel que fa a la nova candidatura, està integrada, com marquen els estatuts, per dotze colles; tot i que en aquest cas és una “mera formalitat” ja que l’aposta del nou equip és la participació de moltes colles en el dia a dia de la institució mitjançant comissions de treball i d’una organització molt més territorial que permet aquest treball en comú. Les dotze colles estan liderades pels Xiquets de Tarragona, Castellers de Vila de Gràcia i Marrecs de Salt i els acompanyaran Margeners de Guissona, Castellers de Barcelona, Bordegassos de Vilanova, Castellers d’Esplugues, Nens del Vendrell, Castellers de Sants, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Valls i Tirallongues de Manresa.

Publicitat