Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’empresa que aspirava al projecte museogràfic del Museu Casteller retira l’oferta

L’Ajuntament de Valls declara deserta la licitació i demana a l’arquitecte que revisi el projecte

Recreació virtual d'un dels espais audiovisuals del futur Museu Casteller a Valls Recreació virtual d'un dels espais audiovisuals del futur Museu Casteller a Valls MUSEU CASTELLER
Món casteller ACN
Dijous, 04 Gener 2018 14:47

Contratemps per al Museu Casteller de Catalunya. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat aquest dijous declarar com a deserta la licitació del projecte museogràfic de l'equipament. Aquest pla incloïa la contractació del subministrament i instal·lació dels equipaments que integren el projecte museogràfic i l’execució de les obres d’adaptació de l’edifici al mateix, així com les obres corresponents als acabats d’entrega de l’edifici amb els immobles veïns.

L’Ajuntament havia licitat aquest projecte a finals de juliol per un import de més d’1,57 MEUR, però finalment l’empresa licitadora que s’havia presentat al concurs públic ha retirat la seva oferta. Ara s’ha requerit a l’arquitecte Ignasi Cristià que revisi el projecte museogràfic en el termini d’un mes per si cal introduir-hi modificacions i procedir a una nova licitació pública.

El continent pendent del contingut

Ubicat a la plaça del Blat, el Museu Casteller ja està pràcticament enllestit a l’espera d’omplir-lo de contingut. El projecte museogràfic preveu oferir muntatges d’última generació, amb videoinstal·lacions i eines i jocs interactius. El pla inicial contempla des d’una pantalla de 18 metres d’alçada que travessarà dos pisos, passant per una altra d’envoltant de 360 graus, fins a un videojoc on els visitants podran posar-se en el lloc de quatre castellers i aguantar un castell. L’equipament, que encara no té data oficial d’inauguració, també disposarà de botiga i cafeteria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: