Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Castells omple El Pati de Valls

La fira reuneix 20 estands d'empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al món casteller

La Fira Castells ofereix tota l'oferta relacionada amb el món casteller La Fira Castells ofereix tota l'oferta relacionada amb el món casteller CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2017 18:01

La Fira Castells, que se celebra aquest cap de setmana a Valls en el marc del 7è Fòrum Casteller de Catalunya i amb motiu de Santa Úrsula, reuneix vint estands d’empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al món casteller. La Fira Castells s’inaugura divendres i serà durant tot el cap de setmana al Pati de Valls. Un dels estands és el de la marca 'Castells', propietat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. A l'estand s'hi podran trobar productes de merxandatge de la marca així com productes llicenciats com el joc 'Cap de colla', el Vermut Casteller de Miró o el conte 'L'Esperidió'.

La fira presenta una completa oferta de productes de marxandatge de temàtica castellera. Hi haurà peces d’artesania i de bijuteria, elements de decoració, jocs –tant infantils com d’adults–, llibres i altres productes que giren entorn els castells. Aquests estands ofereixen una completa fotografia els diferents jocs i productes de temàtica castellera que hi ha avui en dia, entre ells altres productes llicenciats de la marca 'Castells', com ara 'Els Cims' o 'El Crack Casteller'. Enguany, la fira estrena quatre marques noves, que presenten els seus productes.

La Fira encara es pot vistar dissabte i diumenge, de 10 a 14h i de 16 a 20h. Tots els estands organitzen tallers i activitats, adreçades a públics diversos, especialment l’infantil. El programa d’activitats omple l’agenda de la fira des de la seva obertura fins al tancament, amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistència i s’hi trobin iniciatives complementàries. La Fira també ofereix el 'Fòrum familiar', que brinda l’oportunitat de descobrir, aprendre i experimentar a través dels jocs lúdics en diferents camps i que ocuparà l’espai central el Pati.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: