Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vella obrirà la Diada de Santa Tecla del Primer Diumenge

A la Diada del Primer Diumenge de Santa Tecla, el dia 18, actuaran a la plaça de la Font la Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va carregar el 4 de 10 amb fm per la Diada del Primer Diumenge de Santa Tecla de 2016 La Colla Vella dels Xiquets de Valls va carregar el 4 de 10 amb fm per la Diada del Primer Diumenge de Santa Tecla de 2016 LA XARXA
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Setembre 2017 10:38

Ahir a la tarda va tenir lloc a l'Antiga Audiència de Trragona el sorteig casteller de les diades de Santa Tecla, per determinar l'ordre d'entrada a plaça i l'ordre d'actuació de la Diada de Santa Tecla - El Primer Diumenge,del 17 de setembre, i l'ordre d'actuació de la Diada de Santa Tecla, del 23 de setembre.

El sorteig va determinar que en el Primer Diumenge, la Colla Vella dels Xiquets de Valls obrirà la diada, seguida de les actuacions dels Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Pel que fa l'ordre d'actuacions de la Diada de Santa Tecla, on hi participen les quatre colles tarragonines, els Xiquets de Tarragona obriran la diada i els seguiran els Xiquets del Serrallo, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Jove Xiquets de Tarragon, que tancaran jornada en ambdues diades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: