Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Xiquets de Tarragona porten el 5d8 i el pd6 als Pallaresos

Els matalassers han actuat a la Festa Major d'estiu dels Pallaresos, amb els Nois de la Torre i els Castellers d'Altafulla

El 5 de 8 dels Xiquets de Tarragona, diumenge, als Pallaresos El 5 de 8 dels Xiquets de Tarragona, diumenge, als Pallaresos CEDIDA.
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Agost 2017 08:32

Els Xiquets de Tarragona han actuat aquesta tarda de diumenge als Pallaresos acompanyats dels Nois de la Torre i els Castellers d'Altafulla. Els matalassers han obert la diada amb el 5d8. Un castell, una mica mogut, s'ha descarregat però sense gaire problema. A continuació han intentat el 4d8, castell que han desmuntat en dues ocasions. Per això després han realitzat el 3d8, una estructura que no ha tingut gaire història. Finalment han tancat la diada amb el renovat 2d7 que venen rodant en les darreres setmanes, i un pd6.

Sergi Feijoo, cap de colla dels matalassers, ha explicat que els problemes amb el "4d8 són segurament més psicològics que altra cosa, després de la caiguda a Vila-seca, i que en els pròxims assajos ho solucionarem." Tot i aixo s'ha mostrat molt satisfet de poder tornar a portar a plaça el 5d8 i el pd6 després de vàries setmanes.

Pel que fa a les altres dues colles, els Castellers d'Altafulla han descarregat 5d6, 3d7, 2d6 i pd5, i els Nois de la Torre han fet 3d7a, id4d7a, 4d7, 3d7 i pd5.

El proper compromís per als Xiquets de Tarragona serà, dimarts 15 d'agost, a Ferran, ben a prop ja de la diada de Sant Magí del dia 19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: