Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les colles castelleres de Tarragona queden fora de les processons festives

No desfilaran amb la resta del seguici per Santa Tecla i Sant Magí 

Les colles castelleres deixaran de desfilar amb la resta del seguici festiu Les colles castelleres deixaran de desfilar amb la resta del seguici festiu ARXIU/ INFOCAMP
Món casteller El Punt Avui
Dijous, 13 Juliol 2017 08:26

Acord entre les quatre colles castelleres de la ciutat i l’Ajuntament de Tarragona per tal que durant aquest any, i com a període de prova, les agrupacions deixin de participar en les processons de Santa Tecla i Sant Magí. Fins ara, les colles desfilaven amb la resta del seguici popular, fet que havia provocat alguns conflictes per les actituds d’alguns dels participants. Aquest any, per tant, les colles tan sols hi participaran amb els pilars que es fan al final de les dues processons festives.

L’acord es va assolir en la darrera reunió del Consell Municipal de Castells, dilluns passat. L’any passat, Ajuntament i colles van acordar millorar tant el vestuari com el ritme i l’actitud dels castellers durant les processons, una prova que les parts han coincidit a valorar que no va funcionar correctament per Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: