Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Xiquets de Tarragona estrenen el 4d8 amb l'agulla a Barcelona

Els matalassers actuen a la plaça Sant Jaume amb motiu dels 48 anys dels Castellers de Barcelona

Els Xiquets de Tarragona, ahir, a la plaça Sant Jaume de Barcelona Els Xiquets de Tarragona, ahir, a la plaça Sant Jaume de Barcelona ELOISA RUÍZ
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juny 2017 08:00

Els Xiquets de Tarragona van actuar diumenge al migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona, amb motiu del 48è aniversari dels Castellers de Barcelona. Els matalassers van sortir a plaça al costat dels Castellers de Sabadell i els amfitrions, els Castellers de Barcelona.

Els de la camisa ratllada van obrir l'actuació amb el primer 4d8 amb l'agulla de la temporada. El castell va pujar sensiblement nerviós, lògic en tractar-se d'una estrena, una mica tancat pels pisos superiors, però es va descarregar sense problemes. Era el primer des delde 2015. Cal recordar que l'any passat només van poder carregar aquesta estructura en dues ocasions. A partir d'aquí la diada va anar rodada pels tarragonins, perquè en segona ronda, els Xiquets van descarregar un 3d8 impecable que no va suposar cap esforç extra. Per acabar les rondes de castells van fer un 4d8 que es va mostrar assentat i tranquil en tot moment. Finalment els matalassers van realitzar el pd6 sense cap tipus de problema. El mateix cap de colla, Sergi Feijoo, reconeixia que "estan molt contents amb el pilar."

Feijoo també es mostrar satisfet pel conjunt de l'actuació i va assegurar que l'objectiu de cara Sant Joan "és intentar ajuntar els castells de vuit i mig amb el pilar de 7." A més també va afegir que "en quan es pugui es tirarà el primer castell de 9, tot depèn de l'assistència als assajos."

Per la seva banda els Castellers de Barcelona van realitzar el 5d8, 4d9f, i3d9f, id3d9f, 3d8 i pd5. I els Castellers de Sabadell van fer el 7d8, 2d8f, 3d8 i vano de 5.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: