Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Els Xiquets de Reus descarreguen el primer pilar de 7 amb folre de la temporada

A la Diada del Pallol, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 5de8, el 3de9 amb folre i el 2de8 amb folre, mentre que la Colla Jove Xiquets de Tarragona van completar el 5de8, el 4de8 i el 3de8

Pilar de 7 amb folre dels Xiquets de Reus, ahir, al Pallol Pilar de 7 amb folre dels Xiquets de Reus, ahir, al Pallol XIQUETS DE REUS
Món casteller
Diumenge, 28 Mai 2017 11:31

Alegria pels Xiquets de Reus, amb un regust agredolç. La colla reusenca celebrava aquest dissabte, la diada del Pallol acompanyats de dues grans colles, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els objectius eren molt clars, repetir la tripleta de vuit descarregada una setmana abans a la plaça de l'Oli de Valls i acompanyar-la, aquest cop sí, del pilar de 7 amb folre que ja feia setmanes que demanava sortir del pati d'assaig.

Així doncs, els de la camisa marró avellana han obert plaça amb el setè 3de8 de la temporada, que no els ha suposat cap mena d'entrebanc. A segona ronda, la formació dirigida per Antoni Rull atacava un dels plats forts del dia, el 2de8 amb folre. En un primer intent, els Xiquets han desmuntat l'estructura abans de l'entrada de l'acotxador, per problemes en l'encaix dels terços amb el folre que feien difícil la feina als pisos superiors per la diferència d'alçada. En una segona temptativa, el castell ha pujat millor fins a l'aleta, moment en què s'ha descontrolat i ha començat a rebregar de valent fins que s'ha trencat amb la sortida dels dosos. A la tercera ronda, els reusencs han volgut seguir amb el programa marcat i han atacat el carro gros. El 4 pujava molt bé, però una sotragada ha fet que una quarta perdés totalment la posició i obligués als membres de l'estructura a desmuntar-lo èpicament. A la segona, ha estat la vençuda i els Xiquets han completat el tercer 4de8 de la temporada.

A la ronda de pilars, ha arribat la cirereta de la diada. La colla del Baix Camp ha volgut treure's l'espineta del 2de8 amb folre anotant-se el primer pilar de 7 amb folre de la temporada i, tot just, el tercer de la seva història. A més, ho han fet amb una solvència envejable. Han tancat la diada amb dos pilars de 4 més.

A plaça, els de Reus han estat acompanyats per la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els de la camisa rosada han completat el 5de8, el 3de9 amb folre (el primer castell de nou descarregat en aquesta diada) i el 2de8 amb folre. Han tancat la seva diada amb 2 pilars de 5 i 4 de 4. Per la seva banda, els tarragonins han obert plaça amb el 5de8 i han continuat descarregant el 4de8 i el 3de8. Han tancat amb el pilar de 6.

La pròxima cita dels Xiquets de Reus serà el diumenge, 4 de juny, a l'aniversari dels Nens del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: