Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Amplien l'horari de la L60 per anar a l'hospital de Sant Joan

L'horari de tarda s'allarga fins a les 18:13h els dies feiners

Una imatge d'un autobús de Reus Transport. Una imatge d'un autobús de Reus Transport. JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Mobilitat
Dilluns, 09 Gener 2017 07:53

A partir d'avui Reus Transport amplia l'horari de la Línia 60 (L60), que uneix la plaça de les Oques amb l'hospital, els dies feiners a la tarda. Pel que fa a les tarifes, es mantindran congelades i enguany el bitllet senzill continuarà a 1,25 euros, el mateix import des de l'any 2013.

Si fins ara la L60 prestava servei, des de les 06.28 fins a les 15.58 h, amb una freqüència de pas de 20 minuts, des d'avui es manté la freqüència i l'horari d'inici, però s'allarga l'horari de tarda fins a les 18.13 h els dies feiners. Els dies festius es redueix el servei, tot i que, amb modificacions a la Línia 20 i la creació de la Línia 21, es mantindrà la cobertura i la freqüència al centre hospitalari.

La Línia 60 és una línia gairebé directa entre la plaça de les Oques i l'hospital Sant Joan de Reus, mentre que la Línia 20 cobreix més parts de la ciutat i uneix els barris Immaculada i Sant Josep Obrer. Així, a partir d'avui, els dies festius la Línia 20 ampliarà el servei passant d'un a dos busos i, per millorar la cobertura, es crearà la Línia 21, amb un recorregut similar a la 20 però més curt, fins a Sant Bernat Calbó. Es manté la freqüència actual a l'hospital els diumenges i festius amb la Línia 20 i la nova Línia 21, cada 30 minuts des de les 5.58 fins a les 22.56 h.

Aquesta setmana es renovarà tota la informació destinada als usuaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: