Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Afectacions al trànsit amb motiu de la cursa de Sant Silvestre de Reus

La circulació estarà prohibida a l'avingda de Sant Jordi i a la plaça de la Llibertat, aquest dissabte, a partir de les 16h

En vermell, el recorregut de la cursa de Sant Silvestre de Reus. En vermell, el recorregut de la cursa de Sant Silvestre de Reus. CEDIDA.
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2016 18:27

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus, aquest dissabte 31 de desembre, es produiran afectacions al trànsit en diferents carrers del centre de la ciutat amb motiu de la cursa de Sant Silvestre. La Guàrdia Urbana ha muntat un ampli dispositiu amb una vintena d’agents per regular el trànsit.

La circulació de vehicles estarà prohibida a l’avinguda de Sant Jordi i a la plaça de la Llibertat des de les 16:00h fins a finalitzar la cursa. Al llarg de la resta del recorregut, la circulació estarà prohibida moments abans i després del pas dels corredors.

El recorregut de la cursa és el següent: Avinguda Sant Jordi - Centre comercial La Fira- Carrer Gral. Moragues -Carrer Gaudí - Avinguda Sant Jordi - Plaça Llibertat - Avgda. Prat de la Riba - AvingudaPresident Companys - Carrer Sant Joan - Plaça Prim - Raval de Jesús – Raval Martí Folguera- Raval de Robuster - Raval de Sant Pere - Raval del Pallol - Raval de Sant Anna - CarrerLlovera -Plaça LLibertat - Avinguda Sant Jordi - Arribada dins la coca central de la Plaça del'Univers - Centre Comercial La Fira.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: