Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EMT congela tarifes i permetrà el transbordament gratuït a la mateixa línia

Les mesures entraran en vigor al gener 

Autobús de la línia que enllaça Bonavista amb Sant Pere i Sant Pau, passant per Torreforta i el centre de Tarragona. Autobús de la línia que enllaça Bonavista amb Sant Pere i Sant Pau, passant per Torreforta i el centre de Tarragona. CEDIDA.
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 15 Desembre 2016 13:39

L'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) h congelat les tarifes per aquest any 2017 gràcies a la contenció de la despesa, la reducció del pressupost i la recuperació d'usuaris, que ha superat el llindar dels 9 milions. Juntament amb la immobilització dels preus, l'EMT durà a terme una modificació en el sistema informàtic per permetre el transbordament gratuït durant una hora a la mateixa línia a partir de l'1 de gener de 2017.

Fins ara, l'estructura tècnica només admetia el transbordament gratuït al llarg d'una hora entre línies diferents amb qualsevol de les targetes multiviatges de l'EMT, i amb l'excepció del bitllet senzill. La millora que entrarà en vigor al gener possibilita fer-ho des de la validació de la targeta i al llarg d'una hora a la mateixa línia, és a dir, aquest canvi accepta viatges d'anada i tornada en la mateixa línia de forma gratuïta durant 60 minuts. La mesura ha estat possible per la modificació del sistema informàtic.

Paral·lelament, s'iniciarà un estudi de l'actual sistema d'abonaments per adequar-lo a la utilització que en fan els usuaris. La modificació dels abonaments es durà a terme al llarg de l'any 2017. Es tracta d'un conjunt de mesures per al foment del transport públic i s'emmarca en els objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: