Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls millora el trànsit a Santa Magdalena

L'actuació es farà en una zona on hi havia l'antiga ermita medieval de Santa Magdalena i el seu cementiri

Imatge d'arxiu de l'edifici on hi havia l'antiga ermita de Santa Magdalena de Valls. Imatge d'arxiu de l'edifici on hi havia l'antiga ermita de Santa Magdalena de Valls. EL PORTAL NOU.
Mobilitat Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Divendres, 09 Desembre 2016 07:49

L'Ajuntament de Valls ha anunciat que l'any vinent enderrocarà una part de l'edifici situat a la carretera de Picamoixons, entre els carrers Freixa i de l'Ermita i el camí de la Granja. El consistori i l'associació de veïns de Santa Magdalena han fet una reunió per analitzar com es pot millorar la seguretat en aquest punt. Així, l'actuació permetrà millorar la visibilitat per als conductors a l'entrada i sortida del barri des de la carretera de Picamoixons. La intervenció es fa en una àrea on hi havia l'antiga ermita medieval de Santa Magdalena i el seu cementiri.

L'any 2011, l'Ajuntament va enderrocar preventivament una part de l'edifici, amb la supervisió del Departament de Cultura. Ara s'enderrocaran el magatzem i diverses parets i cobertes de la resta de l'edifici, amb un pressupost de 34.000 euros. També està previst rebaixar terres per deixar el terreny preparat per fer-hi un estudi arqueològic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: