Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallen la C-32 a Cunit i Calafell per reclamar una via gratuïta

Entre 60 i 70 manifestants van impedir el trànsit durant una hora i van provocar cues en l'operació sortida

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferrer, i la portaveu de la Coordinadora Calafel, Sònia Mirambell. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferrer, i la portaveu de la Coordinadora Calafel, Sònia Mirambell. JOSEP M. FLORES.
Mobilitat Taempus
Dijous, 08 Desembre 2016 11:05

Dos grups d'entre 60 i 70 persones van tallar el trànsit ahir al vespre en dos punts de la C-32 (a Cunit i a Calafell), durant una hora. La manifestació, organitzada per la Coordinadora Calafell, reclamava la gratuïtat del peatge de l'autopista Pau Casals. La portaveu de la coordinadora, Sònia Mirambell, assegura que no es cansaran de reclamar una solució i es queixa de la manca d'empatia del Departament de Territori i Sostenibilitat, que no els ha rebut malgrat que han fet la sol·licitud. Mirambell assegura que els peatges de les autopistes C-32 i AP-7 són dues barreres per a Calafell, que queda en un cul de sac sense alternatives vàlides gratuïtes per accedir a Barcelona.

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferrer, creu que no hi ha cap altra opció que la gratuïtat de tota la via per resoldre el problema de competitivitat que té el municipi.

Ferrer assegura que des que es va iniciar la crisi econòmica, la C-32 ha anat perdent usuaris cada any. Tant és així que, segons ell, l'Institut Cerdà ha començat un estudi sobre les causes d'aquestes pèrdues. Segons Ferrer, l'explicació més lògica és el preu: “És l'autopista més cara de l'Estat espanyol.” Ferrer lamenta que la Generalitat no vulgui fer públic el preu del rescat ni el suposat estudi a partir del qual el govern català decideix descartar-lo com una possibilitat a analitzar.

Aquesta és la tercera manifestació de la coordinadora des de l'agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: