Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obliguen a baixar part dels passatgers d'un tren de la R15 perquè no hi cabien

Renfe habilita un tren especial per traslladar els viatgers que anaven fins a Reus o estacions anteriors però aquest no aconsegueix absorbir tot l'excés de passatgers

Un tren de Renfe a l'estació de Reus, en una imatge d'arxiu. Un tren de Renfe a l'estació de Reus, en una imatge d'arxiu. ARXIU/EL PUNT AVUI.
Mobilitat El Punt Avui
Dissabte, 03 Desembre 2016 07:59

Alguns dels passatgers d'un tren de la línia R15 que cobria aquest divendres el trajecte entre Barcelona i Saragossa han estat obligats per personal de Renfe a baixar del comboi per un excés d'aforament, segons ha confirmat la companyia i alguns dels passatgers. Renfe ha habilitat un tren especial Barcelona-Reus per traslladar els usuaris afectats, tot i aquest tampoc ha estat suficient per absorbir l'overbooking.

Fonts de l'operador ferroviari han explicat que l'incident s'ha produït arran del volum “inassumible” de passatgers a causa de l'operació sortida amb motiu del doble pont festiu de la Constitució i de la Immaculada.

El tren implicat ha sortit de l'estació de França de Barcelona a les 15.43 hores de la tarda i, en arribar a la de Sants, personal de Renfe ha demanat als passatgers que anaven fins a Reus o a alguna estació anterior que baixessin del tren. Només s'han quedat al comboi els usuaris s que anaven fins a Saragossa.

Renfe ha habilitat un altre tren amb tres vagons per traslladar els passatgers que anaven a Reus, encara que aquest tampoc no ha estat suficient. Alguns viatgers han hagut d'esperar al voltant d'una hora per poder agafar un altre tren que els portés a la seva destinació.

La companyia ferroviària ha afirmat que es tracta d'un “fet aïllat” i s'ha compromès a estudiarà accions futures per donar resposta a la demanda de la línia R15.

Una usuària ha explicat a Efe que quan el tren ha arribat a l'estació de Sants “ha estat aturat quinze minuts” i, a continuació, a alguns d'ells els han fet pujar a un altre tren que també anava ple. Per aquest motiu, han hagut d'esperar al següent viatge.

A banda del retard inicial d'un quart d'hora per buidar l'excés de passatge, el primer tren ha quedat aturat a Reus per una incidència del propi tren. Ha reprès la marxa cap a la capital aragonesa amb 45 minuts de retard, segons ha informat la mateixa companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: