Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La construcció del pont sobre la línia del tren a la carretera Reus-Maspujols obliga a fer talls de trànsit durant les nits d’aquest cap de setmana

La instal·lació de les bigues del pont es farà durant les nits de dissabte i diumenge per causar la menor afectació al trànsit a la via on es regularà el pas alternatiu dels vehicles

Pont que s'està construint sobre la línia del ferrocarril a la carretera T-704 entre Reus i Maspujols. Pont que s'està construint sobre la línia del ferrocarril a la carretera T-704 entre Reus i Maspujols. CEDIDA.
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2016 10:24

Els treballs de condicionament de la carretera T-704 entre la T-11 i la població de Maspujols que realitza la Diputació de Tarragona segueixen a bon ritme i ja són visibles algunes de les actuacions destacades d’aquesta primera fase del projecte, com la construcció d’un nou pont sobre la línia del ferrocarril Reus - Móra la Nova. Les obres en aquesta infraestructura obligaran a fer talls puntuals del trànsit a la via, on es regularà el pas alternatiu de vehicles, les nits de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns. Concretament, aquest cap de setmana s’instal·laran les bigues del pont que passa per damunt de la línia ferroviària.

Els talls de trànsit, puntuals i de curta durada, poden tenir lloc en la següent franja horària: entre les 20.15 h de dissabte i les 7.30h del matí de diumenge i entre les 23.00 h de diumenge i les 6.00 h de dilluns. Mentrestant, a la resta de la carretera continuen els treballs de condicionament i en un tram ja s’ha estès la primera capa d’asfalt.

El tram de carretera on s’està actuant, el primer dels projectats, té una llargada 2.131 metres i connecta la T-11 amb el pont sobre la riera de Maspujols, que se situa abans d’entrar al nucli d’aquesta població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: