Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou talla al trànsit la Via Roma i la plaça Francesc Macià durant una setmana per millorar-ne l’asfalt

La Policia de Mobilitat informa que, des del dimarts 22 i fins al dissabte 26, no es podrà circular en ambdós sentits i es restringirà el trànsit d’entrada als aparcaments veïnals

Les obres d'ampliació de la vorera donaran pas a l'asfaltat del carrer la propera setmana. Les obres d'ampliació de la vorera donaran pas a l'asfaltat del carrer la propera setmana. CEDIDA.
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2016 09:44

Les obres de millora de la Via Roma de Salou arriben ja a la recta final després de l’ampliació de les voreres en el tram entre la plaça Francesc Macià i fins a l’autovia C-31B. En aquest sentit, com han informat des de l’àrea de Mobilitat de la Policia Local, amb motiu d’aquests treballs de millora urbanística, restarà tallat al trànsit, en ambdós sentits, des del proper dimarts 22 de novembre i fins dissabte 26, a la Via Roma i a la plaça Francesc Macià. Les obres d’asfaltat començaran el dimarts 22, a les 08:00h, i es preveu que estiguin enllestides el dissabte 26, a les 15:00h. La superfície total de reparació de l’asfalt d’aquesta actuació arriba als quasi 3.000 metres quadrats i té un cost de quasi 120.000 euros. Paral·lelament, mentre es desenvolupin les feines s’aprofitarà el tall de trànsit per tal de millorar la xarxa de pluvials i connectar quatre nous embornals a la xarxa general del municipi.

Per tant, mentre durin les obres la circulació estarà tallada però amb excepcions temporals pels veïns, ja que aquells que disposin de l’entrada a l’aparcament en aquest carrer no podran tenir accés als seus vehicles entre les 08.00h i les 19.00h. Des de l’Ajuntament es demana la col·laboració per tal que no entrin ni surtin dels pàrquings ubicats en aquest tram i lamenta les molèsties que es puguin ocasionar al llarg d’aquests dies. Per resoldre dubtes i incidències la Policia Local ha posat a disposició un telèfon de contacte el 977.30.92.12

Dilluns vinent finalitzaran els treballs de l’ampliació de la vorera que permetran millorar les condicions d’accessibilitat d’aquest tram de carrer i que deixaran la via igualment amb dos carrils de circulació de 3.50 m d’amplada, una franja d’aparcament de 2,00 m i la resta, aproximadament 2,55 m de la nova vorera. El pressupost d'execució d’aquests altres treballs ha tingut un cost de prop de 60.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: