Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat pacificarà el trànsit a les vies que travessen l'Espluga de Francolí

A petició de l'Ajuntament, s'estan fent actuacions a l'Av. Catalunya i la carretera de Poblet per reduir la velocitat dels vehicles i incrementar els passos de zebra

Imatge de la carretera de Poblet a l'Espluga Imatge de la carretera de Poblet a l'Espluga AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 09:39

Aquest mes de novembre l'àrea de Carreteres de la Generalitat de Catalunya està duent a terme diverses millores a l'Av. Catalunya i la carretera de Poblet, que són dues de les vies principals que creuen el municipi de l'Espluga de Francolí i per on hi transiten més vehicles. Aquestes millores venen derivades de la petició que l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí va fer al mes de novembre del 2021, on es demanaven actuacions per millorar la seguretat d'aquests vials.

Actualment, s'està asfaltant tot el vial des de l'encreuament davant el Monestir de Poblet fins a la connexió amb la carretera N-240 al seu pas per l'Espluga de Francolí. També es repintarà tota la senyalització horitzontal d'aquest tram i s'hi faran diverses millores, com ara la inclusió de nous passos de vianants i també es pintarà la línia dels carrils més destacada per tal de garantir una velocitat més baixa dels vehicles. A més, se situaran 3 esquenes d'ase, que serveixen per reduir la velocitat dels vehicles, en el tram urbà d'aquesta carretera.

Així mateix, aquesta actuació permetrà resoldre altres punts conflictius d'aquesta carretera, com ara l'acumulació d'aigua que sempre hi ha, després de la pluja, a la carretera en el seu pas per la Cova de la Font Major.

Aquestes accions estan finançades per la Generalitat de Catalunya i suposen una inversió de més de 350.000 euros. Es preveu que les obres es puguin acabar a finals de novembre o principis de desembre.

Des de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí se celebra que aquestes accions s'estiguin duent a terme després que diversos veïns i veïnes també ho haguessin demanat a l'Ajuntament, qui va canalitzar les peticions a l'àrea competent per tal que es pogués actuar en aquestes vies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: