Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudicada la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona

El document estarà enllestit en un termini de dotze mesos i inclourà un procés participatiu de la ciutadania

Imatge aèria de la plaça Imperial Tarraco de Tarragona Imatge aèria de la plaça Imperial Tarraco de Tarragona MARC COLILLA / AJUNT. DE TARRAGONA
Mobilitat ACN
Dimecres, 16 Novembre 2022 00:30

L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) a l'empresa AIE MULTICRITERI-MCRIT per un import de 59.411,00 euros (IVA inclòs). El projecte ha de marcar el futur de la mobilitat a la ciutat seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plantejats per la Unió Europea. El document haurà d'estar enllestit en el termini de dotze mesos i inclourà un procés de participació ciutadana. El conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, ha afirmat que amb el PMUS i el nou POUM estan dissenyant "la Tarragona del futur amb la gent", ja que en els dos casos s'inclou un procés participatiu.

Segons estableix el plec tècnic, el pla haurà de contenir mesures que afectaran la gestió de la mobilitat sostenible en l'àmbit municipal, les quals formaran part d'un programa d'actuacions que tindrà com a objectius principals la reducció de les emissions de carboni, de gasos d'efecte hivernacle (GEH) i altres elements com els òxids de nitrogen (NOx) i partícules (PMx) o la reducció de la contaminació acústica i l'ocupació de l'espai públic. També inclourà accions encaminades a la reducció de vehicles de combustió a la ciutat i a l'establiment de les zones de baixes emissions (ZBE), entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: