Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restablerta la circulació de trens entre Valls i Salomó

Els Bombers donen per extingit el foc

Renfe ha apuntat que a causa de la incidència un tren que va de la Plana-Picamoixons a Sant Vicenç de Calders circula amb 60 minuts de retard Renfe ha apuntat que a causa de la incidència un tren que va de la Plana-Picamoixons a Sant Vicenç de Calders circula amb 60 minuts de retard ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimarts, 20 Setembre 2022 20:41

Els Bombers han donat per extingit el foc que aquest dimarts a la tarda ha afectat una zona propera al baixador de Vilabella (Alt Camp) i que havia obligat a tallar la circulació ferroviària entre Valls i Salomó. Adif ja ha confirmat que la circulació ferroviària s'ha restablert. El foc s'havia declarat a les 15.33 hores en una zona de canyes propera a les vies de tren.

La circulació de la línia R-13 havia quedat suspesa i, segons havia informat Adif, s'havia fet aturar un tren sense passatgers que anava a Vilanova i la Geltrú.

Renfe ha apuntat que a causa de la incidència un tren que va de la Plana-Picamoixons a Sant Vicenç de Calders circula amb 60 minuts de retard.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: