Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant inicia les obres d'implantació d'un nou tram de carril bici

Els treballs per habilitar-lo a la zona de Corralets costaran quasi 88.000 euros i duraran dos mesos, segons es preveu

Imatge de les obres d’implantació d’un nou tram de carril bici Imatge de les obres d’implantació d’un nou tram de carril bici AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Setembre 2022 00:54

Les obres que serviran per habilitar un carril bici a la zona de Corralets de l’Hospitalet de l’Infant ja han començat. L’Ajuntament va adjudicar aquests treballs a l’empresa Covan Obres Públiques S.L., per un import de gairebé 88.000 euros i un termini d’execució de dos mesos.

L’objectiu d’aquest projecte, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports Jordi Sorkau (Volums-Enginyeria SLP), és connectar l’actual carril per a bicicletes que puja per la banda de ponent de la carretera de Móra (l’antiga carretera C-44) amb la zona urbana de Corralets, per enllaçar-lo amb el carrer Antoni Tàpies, fins a la parcel·la d’equipaments que hi ha en aquest barri, on el consistori està instal·lant una nova pista poliesportiva.

Per creuar de vorera a la carretera de Móra i fer servir el nou tram de carril bici, caldrà utilitzar el pas de vianants sobre-elevat que hi ha davant la parcel·la d’equipament públic municipal on es construirà la futura comissaria de la Policia Local.

El nou tram de carril bici tindrà uns 600 metres de longitud i doble sentit de circulació.

Tant el material utilitzat com els acabats i la senyalització horitzontal previstos tindran les mateixes característiques que les de la resta de trams de la xarxa de carril bici existent a l’Hospitalet de l’Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: