Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus Transport engega el curs escolar amb nous serveis i rebaixes en el preu de l'abonament

S'aplica la rebaixa d'un 30% als preus de totes les targetes multiviatge

Reus Transport aplica la rebaixa d'un 30% als preus de totes les targetes multiviatge Reus Transport aplica la rebaixa d'un 30% als preus de totes les targetes multiviatge REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 17:57

Des del dijous 1 de setembre, i fins al 31 de desembre d'enguany, Reus Transport aplica la rebaixa d'un 30% als preus de totes les targetes multiviatge. Aquesta reducció afecta als abonaments més utilitzats, com la T-10, que passa de 8 euros a 5,60 euros els darrers quatre mesos de 2022. Els abonaments per a famílies nombroses i monoparentals també es beneficien de la reducció.

Les targetes multiviatge

Targeta de 10 viatges, T-10: passa de 8 a 5,60 euros. Multipersonal, permet 10 viatges en un període màxim de 3 mesos. Destinada a aquells usuaris que utilitzen d'una forma habitual el servei.

Targeta T-Mes: de 30 a 21 euros al mes. Unipersonal, viatges il·limitats en el termini màxim d'un mes.

T- 10/30: de 7 a 5 euros. Unipersonal, 10 viatges amb un interval de 30 dies.

T-365: De 270,50 a 190 euros/any. Unipersonal, permet fer viatges il·limitats durant tot l’any.

T-Mes Famílies Nombroses / Famílies Monoparentals. Règim general: de 24 a 17 euros. Títol de transport unipersonal que permet fer viatges il·limitats en el termini màxim d'un mes.

T-Mes Famílies Nombroses / Famílies Monoparentals. Règim especial: de 15 a 10,50 euros. Aquest títol de transport unipersonal permet fer viatges il·limitats en el termini màxim d'un mes.

T-Jove: de 6,30 a 4,40 euros. Aquesta targeta és per a persones de 12 a 30 anys, empadronades a Reus. Unipersonal, permet efectuar 10 viatges en un període d'un mes. Es ven i es recarrega al Casal de Joves, però la recàrrega es pot fer també a tots els punts de venda distribuïts per la ciutat.

Les targetes multiviatges permeten el transbord gratuït entre línies diferents durant 1 hora i 15 minuts.

L'Ajuntament de Reus ha sol·licitat l'ajut estatal directe al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per fer possible aquesta reducció del 30% dels títols multiviatge en transport públic urbà col·lectiu de viatgers, tal com preveu el Real Decret Llei 11/2022 de 25 de juny de 2022.

Les línies de bus dels institut

Coincidint amb l’avançament del calendari escolar, Reus Transport posa en marxa a partir del 5 de setemebre les tres línies específiques conegudes com Línies Instituts: la L40 i la L41 funcionen durant el curs escolar de 7:30 a 8:30 h; la tercera línia, la L42, ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, funciona els feiners de tot l’any i en horari de matí i migdia.

Les línies L10, L33 i L50 també tenen parades prop dels instituts més allunyats del centre.

La Línia 11 reprèn el servei

El mateix dilluns 5 de setembre també reprèn el servei la Línia 11, coincidint amb l’inici del curs escolar. La línia ha estat aturada des del 10 de juliol. El Pla de Serveis de Reus Transport, aprovat per l'Ajuntament de Reus, pel 2022 estableix que la Línia 11 no presta servei durant unes setmanes a l'estiu, que coincideix amb un període de baixa demanda del servei i reducció del volum de passatgers. Això es pot fer perquè la L11 és una línia complementària a la L10, que sí que funciona tot l'any amb una freqüència de pas de 20 minuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: