Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern espanyol licita l'estudi informatiu d’un nova connexió ferroviària a Picamoixons

El territori reclama des de fa anys un increment de freqüències de trens des d’aquest punt

El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, i el subdelegat del govern espanyol, Joan Sabaté, s'han reunit avui amb l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, i el subdelegat del govern espanyol, Joan Sabaté, s'han reunit avui amb l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A TARRAGONA
Mobilitat ACN
Divendres, 02 Setembre 2022 19:26

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat l’estudi informatiu d’una nova connexió ferroviària a la zona de Picamoixons (Alt Camp). Es tracta d’una reivindicació històrica del territori, que reclama des de fa anys un increment de connexions des d’aquest punt. Aquest és el primer pas perquè en un futur es doni servei des de Valls cap a Tarragona i Reus passant per Alcover. Està previst que l’estudi inclogui la definició i anàlisi de les alternatives tècniques que es puguin plantejar al projecte.

El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, s'ha reunit avui a la seu de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona i acompanyat pel subdelegat, Joan Sabaté, amb l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, per tractar de la nova connexió ferroviària a la zona de Picamoixons, que permetrà la implantació de serveis ferroviaris des de la capital de l'Alt Camp cap a Reus i Tarragona per Alcover.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: