Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EMT redueix un 30% el preu dels abonaments del transport públic de Tarragona

El descompte entrarà en vigor a partir de l’1 de setembre i serà vigent fins a 31 de desembre de 2022

Punt d'informació de l'EMT, a l'estació d'autobusos de Tarragona Punt d'informació de l'EMT, a l'estació d'autobusos de Tarragona ISAÍAS MENA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Agost 2022 10:32

L’1 de setembre entrarà en vigor a Tarragona el 30% de descompte als abonaments de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). La mesura s’aplicarà durant els darrers mesos de l’any i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2022.

Segons Jordi Fortuny, president de l’EMT, “aquesta mesura coincideix amb l’inici del curs escolar i la posada en funcionament dels horaris d’hivern i pretén acompanyar l’increment de l’ús del transport públic municipal”.

Per tal de fer efectiva la mesura, l’EMT sol·licitarà la subvenció del govern de l’Estat prevista per donar resposta a situacions de vulnerabilitat social i econòmica (Reial Decret Llei 11/2022).

Els abonaments podran adquirir-se fins al 31 de desembre. El termini per fer la primera validació del títol de transport finalitzarà el 15 de febrer de 2023. Un cop feta la primera validació, es disposarà del temps de validesa màxim de l’abonament en qüestió.

Els abonaments amb descompte podran adquirir-se a partir de l’1 de setembre als punts de venda i recàrrega habituals. Consulta aquests punts al web: http://emtanemambtu.cat/about/punts-de-recarrega/

Trobareu tota la informació al web de l’EMT

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: