Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plataforma Mercaderies per l'Interior afirma que les previsions d'Adif "no són creïbles"

L'entitat no es creu que el pas de trens de mercaderies per la ciutat de Tarragona tan sols creixi un 67% fins el 2030

Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies, aturat a Tarragona Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies, aturat a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Diumenge, 21 Agost 2022 14:16

La plataforma Mercaderies per l'Interior ha afirmat que les estimacions d'Adif que preveuen un increment d'un 67% dels trens de mercaderies que passin per la ciutat de Tarragona de cara el 2030 "no són creïbles". Segons la plataforma, la previsió de creixement del nombre de combois dels 236 actuals als 395 "és més que discutible" ja que el transport ferroviari s'incrementarà a tot Europa i hi ha altres organismes que pronostiquen un augment superior. En una comunicació amb el Defensor del Poble, l'entitat també ha recordat que els treballs del tercer carril s'estan fent "sense l'aval d'un estudi sobre l'impacte ambiental de l'actuació".

També han reclamat que l'estudi de vibracions sobre l'amfiteatre romà de Tarragona es faci abans de la implantació de la infraestructura, i no pas després. "No és ni seriós, ni responsable", ha retret el portaveu Eugeni Sedano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: