Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Millores als enllaços de l'N-420 entre Riudoms i les Borges del Camp

Es farà una nova rotonda i es milloraran dues cruïlles per valor de 2,3 MEUR

El Mitma ha aprovat provisionalment un projecte per a fer millores als enllaços de l'N-420 entre Riudoms i les Borges del Camp El Mitma ha aprovat provisionalment un projecte per a fer millores als enllaços de l'N-420 entre Riudoms i les Borges del Camp ARXIU / GOOGLE
Mobilitat ACN
Diumenge, 31 Juliol 2022 14:15

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment el projecte per millorar cruïlles i accessos a l'N-420 als termes municipals de Botarell, les Borges del Camp i Riudoms, al Baix Camp. El pressupost dels treballs puja a 2,3 MEUR.

En aquest tram es farà una nova rotonda en l'enllaç amb la C-242, i es milloraran els encreuaments amb la TV-3101 i la T-3136 pels quals s'impediran els girs a l'esquerra.

També es milloraran diversos accessos directes a camins. Pels quasi quatre quilòmetres de via hi passen uns 20.000 vehicles diaris de mitjana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: