Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona elimina les targetes de circulació de la Part Alta

Les persones que fins ara la portaven ja no l’hauran de renovar i passen a considerar-se expressament autoritzats

L'Ajuntament de Tarragona ha eliminat les targetes de circulació de la Part Alta L'Ajuntament de Tarragona ha eliminat les targetes de circulació de la Part Alta ARXIU / TXELL ROIG / TARRAGONA FILM OFFICE
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 12:17

Davant la necessitat de criteris més àgils, objectius i automàtics que redueixin tràmits innecessaris per circular per la zona restringida del Centre Històric de Tarragona, la targeta de circulació de la Part Alta ja no és necessària per circular-hi, segons informa l'Ajuntament.

Per això l'Ajuntament de Tarragona ha suprimit les targetes que acreditaven la condició d'autoritzats per circular per la zona restringida de la Part Alta, incorporant a la llista general d'autoritzats les persones que compleixen els requisits que fins ara es demanaven per expedir-les. A efectes pràctics, l’entrada a la zona restringida per part dels antics titulars de les targetes serà igual.

Al decret municipal que regula la circulació pel Centre Històric, i concretament a la relació de vehicles autoritzats, se substitueix el concepte "vehicles que disposin de targeta de circulació", per: Vehicles de persones empadronades al Centre Històric; Vehicles, la titularitat dels quals sigui d’establiments comercials, professionals i industrials domiciliats al Centre Històric; i Vehicles de persones propietàries o arrendatàries de pàrquings ubicats dins de la xarxa viària de circulació restringida.

Pel que fa l’accés de vehicles per deixar o recollir persones amb mobilitat reduïda, tant pel que fa als taxis com respecte dels vehicles particulars, s’hi inclouen persones que per la seva edat avançada o altres particulars circumstàncies personals resulti evident encara que no es disposi d’alguna de les targetes d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

L’accés pel portal del Roser, controlat per un mecanisme de lectura de matrícula, no patirà canvis, de la mateixa manera que la zona de lliure circulació, que continuarà com estava.

Els accessos al Centre Històric estan degudament senyalitzats, i el control del compliment de la regulació del trànsit del Centre Històric, com el de la resta de la ciutat, es continuarà duent a terme per la Guàrdia Urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: