Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya per demanar més trens Valls-Barcelona arriba al Parlament

La Comissió de Peticions del Parlament admet a tràmit la iniciativa ciutadana de la Plataforma Pròxima Parada Valls

Imatge d'arxiu de l'estació de ferrocarril de Valls Imatge d'arxiu de l'estació de ferrocarril de Valls ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 00:41

La campanya "Propera Parada: Valls", per demanar més freqüència de trens entre Valls-Barcelona ha estat admesa a tràmit per la Comissió de Peticions al Parlament de Catalunya.

Ara, l'objectiu de la campanya impulsada per la ciutadana Montserrat Montanyà és registrar al Parlament com a mínim totes les adhesions que es van recollir a través del portal Change.org (1.120 firmes) perquè computin i tinguin validesa legal. El termini per registrar les adhesions a la cambra catalana finalitza el proper 24 de juny.

Com registrar-se?

Si esteu registrats/des al Parlament cliqueu aquí i envieu l'adhesió, i si no esteu registrats/des, us heu de registrar aquí i després entrar a l'espai: El meu Parlament i enviar l'adhesió.

La campanya

La campanya iniciada per Montserrat Montanyà recorda que abans hi havia diverses combinacions de trens per desplaçar-se de Valls a Barcelona o a Lleida i denuncia que, actualment, "quasi que no s'aturen trens a Valls". Per això la campanya reclama "que els trens que circulin en aquesta direcció facin parada a Valls".

Finalment, recorden que per fer un planeta sostenible "necessitem transport públic amb varietat d'horaris".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: