Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres del pàrquing provoquen afectacions al trànsit a l'avinguda Catalunya de Tarragona

Hi haurà afectacions a la circulació i talls puntuals els dies 26, 27 i 28 de maig i 2, 3 i 4 de juny

Les obres del pàrquing Catalunya provoquen afectacions al trànsit a l'avinguda Catalunya de Tarragona Les obres del pàrquing Catalunya provoquen afectacions al trànsit a l'avinguda Catalunya de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 26 Mai 2022 19:30

Amb motiu de les obres que s’estan duent a terme al pàrquing Catalunya de Tarragona, de substitució de les reixes de ventilació, en els propers dies la circulació a l’avinguda Catalunya es veurà afectada.

En una primera fase el dijous 26, divendres 27 i dissabte 28 de maig, la circulació de l’avinguda, entre els carrers Rovira i Virgili i Maria Cristina en direcció portal del Roser, patirà alguna incidència i talls de trànsit puntuals. Per tant es recomana, en la mesura de les possibilitats, no utilitzar els vehicles particulars, així com respectar les senyalitzacions i les indicacions dels agents encarregats de la vigilància del trànsit.

En un segon terme, el dijous 2 de juny, divendres 3 i dissabte 4, la mateixa afectació es produirà en sentit contrari, es a dir, en direcció avinguda Roma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: