Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant disposarà d'un nou tram de carril bici a la zona de Corralets

El projecte estarà sotmès a informació pública fins al 31 de maig

Un dels trams de carril bici existent a l'Hospitalet de l'Infant Un dels trams de carril bici existent a l'Hospitalet de l'Infant AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Mai 2022 18:31

L’Hospitalet de l’Infant disposarà enguany d’un nou tram de carril bici. El passat 5 d’abril, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar inicialment el projecte de carril bici a la zona de Corralets i actualment està sotmès a informació pública.

Fins al 31 de maig inclòs, es poden presentar al·legacions al projecte signat per l’enginyer de camins, canals i ports Jordi Sorkau (Volums-Enginyeria SLP), que, segons es preveu, tindrà un pressupost d’execució de gairebé 97.000 euros i un termini d’execució de dos mesos.

Les instàncies es poden tramitar de manera telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament; o presencialment, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).

L’objectiu d’aquest projecte és connectar l’actual carril per a bicicletes que puja per la banda de ponent de la carretera de Móra (l’antiga carretera C-44) amb la zona urbana de Corralets, per enllaçar-lo amb el carrer Antoni Tàpies, fins a la parcel·la d’equipaments que hi ha en aquest barri, on el consistori està instal·lant una nova pista poliesportiva.

Per creuar de vorera a la carretera de Móra i fer servir el nou tram de carril bici, caldrà utilitzar el pas de vianants sobre-elevat que hi ha davant la parcel·la d’equipament públic municipal on es construirà la futura comissaria de la Policia Local.

El nou tram de carril bici tindrà uns 600 metres de longitud i doble sentit de circulació. Tant el material utilitzat com els acabats i la senyalització horitzontal previstos tindran les mateixes característiques que les de la resta de trams de la xarxa de carril bici existent a l’Hospitalet de l’Infant.

Amb aquesta nova ampliació de la xarxa de carril bici, l’Hospitalet de l’Infant comptarà ja amb gairebé 4,5 km de carril bici. "La nostra voluntat és continuar fomentant l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport i de lleure i posar a l’abast de la ciutadania un entorn urbà més amable", ha afirmat l’alcalde, Alfons Garcia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: