Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei de transport comarcal de la Conca amplia horaris i serveis

La línia de Santa Coloma de Queralt-Montblanc i la línia Vilaverd- Montblanc passen a fer-se de dilluns a divendres

El servei de transport comarcal de viatgers de la Conca de Barberà amplia horaris i serveis a diferents municipis i pedanies  El servei de transport comarcal de viatgers de la Conca de Barberà amplia horaris i serveis a diferents municipis i pedanies CCCB
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 16 abril 2022 11:41

Des del passat dilluns 11 d’abril, el servei de transport comarcal de viatgers de la Conca de Barberà i per tal d’adequar-se a tota la ciutadania, amplia horaris i serveis a diferents municipis i pedanies.

La línia Santa Coloma de Queralt-Montblanc que es feia els dimarts i divendres, ara passarà a fer-se diàriament, de dilluns a divendres feiners, amb el mateix horari. Incloem els horaris d’arribada a cada municipi.

Línia Santa Coloma - Montblanc

Santa Coloma de Queralt - 8.10h; Les Piles - 8.15h; Rocafort de Queralt - 8.23h; Sarral - 8.35h; Pira - 8.40h; La Guàrdia dels Prats - 8.45h;  Montblanc - 8.57h

Pel que fa a la línia Vilaverd-Montblanc i que es feia només els divendres, ara passarà a fer-se diàriament de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i segueix com a servei a la demanda. Per tal de contractar-lo caldrà trucar al 669.877.020.

La línia Lilla, Prenafeta i Rojals també tindran el servei a demanda en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres feiners.

Pel que fa al servei de Lilla i Prenafeta, caldrà trucar al 669.877.020

Pel que fa al servei de Rojals, caldrà trucar al 677.411.587

El preu del bitllet de tots els serveis que presta el Consell Comarcal, són 2€ viatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: