Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de la nova rotonda a la N-340 davant d'Icomar provoquen afectacions de trànsit

A partir del 19 d'abril, es manté el carril únic d’entrada i de sortida per la N-340 amb senyalització groga, permetent l’entrada i sortida a Tarragona i a Icomar

Plànol amb les afectacions previstes Plànol amb les afectacions previstes INVALL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 14 abril 2022 18:15

Amb motiu de l’inici de les obres de la nova rotonda a la N-340 davant del barri tarragoní d'Icomar, es produiran una sèrie d’afectacions de trànsit que s’estan senyalitzant aquests dies.

L’obra constarà de tres fases. En la primera, que es preveu que tingui una durada des de l’inici de les obres de nou setmanes, s’actuarà sobre la meitat de l’àmbit de l’obra, on s’executarà la meitat de la rotonda, part dels vials que hi conflueixen o en surten, illetes, un tram de carril bici i la pavimentació de les voreres.

Vial senyalitzat en groc d'entrada i sortida a Tarragona per la N-340

Per minimitzar l’afectació al trànsit rodat, s’està habilitant un vial senyalitzat amb línies grogues en cada sentit de la circulació a la N-340, i es permet així l’entrada i la sortida a Tarragona per la N-340.

En aquesta fase no es permet l’accés des de la N-340 al Port, a la A-27 i a carretera vella de València en direcció d’entrada a Tarragona, en l’entorn de l’àmbit de l’obra. S’han habilitat i senyalitzat desviaments alternatius des dels quals s’hi podrà accedir tant al Port, com a la carretera vella de València i l’A-27.

A partir de dimarts 19, es manté el carril únic d’entrada i de sortida per la N-340 amb senyalització groga, permetent l’entrada i sortida a Tarragona i també l’entrada i la sortida a Icomar. Es tallarà, en l’àmbit de l’obra, el carrer A del Polígon Francolí, tot l’entorn del casino i l’entrada i la sortida a Tarragona per la carretera vella de València, a l’altura del concessionari de SEAT. Els accessos als establiments i comerços afectats per aquest tall es podran realitzar per la N-340 o pel carrer Polígon Francolí.

Millorar l'accés al barri d'Icomar, al Port i al Polígon Francolí

L’obra millorarà els accessos al barri d’Icomar i alleugerirà les incidències de trànsit, generant un trànsit més fluït en aquest punt, en què conflueixen la N-340A i la N-340B, així com l’accés al Port i al Polígon Francolí, on s’ubicaran les futures instal·lacions de Bricomart.

Les obres tenen un pressupost d’execució superior al milió d’euros i un termini d’execució previst d’uns sis mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: