Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils obre al trànsit un pas provisional sobre la via del tren

La nova connexió descongestionarà el centre del port i obrirà una nova opció per accedir a les platges de llevant des del Vial del Cavet

El nou pas sobre la via del tren situat a l’avinguda Joan XXIII (Cambrils Badia) descongestionarà el centre del port i obrirà una nova opció de mobilitat per accedir a les platges de llevant, des del Vial del Cavet El nou pas sobre la via del tren situat a l’avinguda Joan XXIII (Cambrils Badia) descongestionarà el centre del port i obrirà una nova opció de mobilitat per accedir a les platges de llevant, des del Vial del Cavet AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 14 abril 2022 17:59

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha senyalitzat i obert al trànsit un nou pas provisional per a vianants i vehicles per creuar la via del tren en desús que encara divideix el nucli urbà de Cambrils. A partir d’avui el nou pas situat a l’avinguda Joan XXIII (urbanització Cambrils Badia) descongestionarà el centre del port i obrirà una nova opció de mobilitat per accedir a les platges de llevant des del Vial del Cavet.

L’Ajuntament de Cambrils ja ha obert quatre passos més en diferents punts com solució provisional mentre no es desmantelli l’antiga via i s’urbanitzi de nou aquest àmbit en tot el traçat pel municipi. Els passos són a Mas Clariana, carrer Estrasburg, Camí del Corralet i l’avinguda Vidal i Barraquer (al costat de l’estació en desús).

Aparcaments, transport públic i circulació

D’altra banda, el Patronat de Turisme de Cambrils també ha donat a conèixer al sector turístic la planificació d'aparcaments, transport públic i circulació de Setmana Santa. L’objectiu de la comunicació, que sorgeix arran de la Comissió de seguiment de les obres de la Rambla, és que els establiments puguin facilitar la informació a la seva clientela i, d’aquesta manera, millorar la mobilitat durant aquestes vacances.

La documentació, que es va fer arribar la setmana passada a allotjaments turístics, restaurants, comerços i agències de viatge, consisteix en un mapa de circulació, un mapa d'aparcaments, un mapa direccional dels hotels més propers a les obres de la Rambla Jaume I, i els horaris i parades dels autobusos que connecten amb l'estació de trens.

A més, avui s’instal·larà un vinil a la façana del patronat amb els codis QR del mapa d'aparcaments i el de circulació, perquè els turistes puguin accedir a la informació des dels seus dispositius mòbils. La informació també està disponible al web del patronat www-cambrils-turisme.com amb un enllaç que porta directament al web de les obres www.primerlespersones.com.

Vinil façana oficina Patronat Cambrils

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat la importància d’una bona comunicació per millor l’experiència de les persones visitants i alhora aconseguir una millor mobilitat durant la Setmana Santa, evitant entrades de vehicles innecessàries al centre neuràlgic.

La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha afirmat que el patronat està en permanent contacte amb l’empresariat del sector per reduir les molèsties que poden provocar les obres de la Rambla. En aquest sentit, aquesta Setmana Santa s’ha obert provisionalment un pas al carrer Sant Pere, un pas de vianants al carrer Drassanes i un accés restringit per cotxes a la Rambla Jaume I entre el carrer Sant Pere i el mateix carrer Drassanes.

Cambrils disposa de 6 aparcaments dissuassius per descongestionar la zona port, que l'Ajuntament ha condicionat i en alguns casos ampliat de cara a la Setmana Santa. A més, hi ha les zones blaves del Parc del Pescador i el Parc del Regueral i quatre aparcaments soterrats de pagament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: