Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre al trànsit la nova rotonda al Polígon Industrial de Constantí

La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt

La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 13 abril 2022 07:33

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres i s'ha obert al trànsit la nova rotonda al Polígon Industrial de Constantí, ubicada a la zona nord del polígon, concretament a la cruïlla entre l’avinguda d’Europa i l’avinguda de les Puntes.

La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt. Aquesta era una de les reivindicacions més importants que es plantejaven per part de les empreses i els treballadors del polígon i des de l’Ajuntament de Constantí s’ha plantejat la necessitat d’aplicar una solució a aquesta problemàtica.

La solució permetrà reduir els creuaments per evitar els impactes a les cruïlles. La rotonda s'ha construït aprofitant la superfície ocupada per la cruïlla existent. L'obra ha inclòs la pavimentació, el drenatge, la jardineria i la senyalització d'un tram de fort pendent i en què la visibilitat és limitada.

Les obres han tingut un pressupost de 230.964,80 euros (IVA inclòs). Aquesta actuació s’emmarca dintre del pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Constantí per al període 2021-2024.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: