Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'estació intermodal del Camp de Tarragona s'espera que comenci a construir-se el 2026

El MITMA es compromet a accelerar un estudi per fer una nova línia per al pas de mercaderies per l'interior

Vista general dels assistents a la reunió sobre la xarxa arterial ferroviària del Camp de Tarragona Vista general dels assistents a la reunió sobre la xarxa arterial ferroviària del Camp de Tarragona ELOI TOST / GERARD VIVES
Mobilitat ACN
Divendres, 01 abril 2022 15:48

L'estació intermodal del Camp de Tarragona s'espera que comenci a construir-se el 2026, segons han acordat el Ministeri de Transports (MITMA), representants de la Generalitat i alcaldes del territori. Se situarà principalment en el terme municipal de Vila-seca, si bé també agafarà terrenys de Reus. En concret, s'aixecarà en la intersecció entre la línia ferroviària convencional i la d'alta velocitat del corredor mediterrani.

Això farà que també es trobi molt a prop de l'roAeport de Reus, amb el qual està previst que hi hagi connexió amb autobús i alhora estarà enllaçada amb el futur tren-tramvia. El cost estimat és de 35 MEUR.

Alhora, també s'ha acordat accelerar l'estudi d'una nova línia per l'interior per als trens de mercaderies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: