Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vaga dels conductors i conductores de l'EMT continuarà aquesta setmana

Els dies 29 I 31 continuaran les aturades parcials convocades pels conductors I conductores dels autobusos urbans de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un autobús urbà de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona Imatge d'arxiu d'un autobús urbà de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Març 2022 00:24

Els dies 29 I 31 continuaran les aturades parcials convocades pels conductors I conductores de l'EMT. Les aturades parcials es produiran en dues franges horàries, de 10.00 h a 12.00 h amb una cobertura dels serveis mínims del 33% i, de 16.00 h a 18.00 h, amb la cobertura del 66% de serveis mínims.

Ambdues parts ens hem emplaçat a continuar amb les negociacions el proper dilluns I dimecres, amb la voluntat fèrria d'arribar a una entesa.Tanmateix, "des de l'EMT lamentem que no hi hagi hagut acord, nosaltres hem posat tot el que està en la nostra mà per arribar a punts comuns que desencallin la situació" afirma Jordi Fortuny, president de l'EMT. Tot i haver incorporat 10 nous conductors i conductores, la manca de personal segueix generant afectacions en les línies.

Recordar que es tracta d’un tema conjuntural motivat per un increment de les baixes (el 15% dels conductors està actualment de baixa), les vacances habituals del trimestre pel sistema de rotació de torns (un 15% de la plantilla) i la impossibilitat d’ampliació de plantilla fixa que ens ve marcada des de l’Estat: la Llei General de Pressupostos de l’Estat estableix un llindar per la reposició de personal que ens impedeix incrementar la plantilla.

Fortuny, subratlla que "No podem més que demanar disculpes a les persones usuàries del nostre servei per les afectacions que aquestes aturades estan produint".

S'actualitzaran totes les incidències al web de l'EMT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: