Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els autobusos de Tarragona adapten els horaris de dissabte, diumenge i festius a les freqüències del diumenge

Aquest cap de setmana, les línies L-21 i L-23 queden cancel·lades

Els serveis nocturns, com els de la Línia 71, són els únics que funcionaran amb els horaris habituals Els serveis nocturns, com els de la Línia 71, són els únics que funcionaran amb els horaris habituals ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Març 2022 12:21

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona segueix treballant per minimitzar l'impacte de la conjuntura de baixes laborals actuals, fent una redistribució de les freqüències amb els recursos humans disponibles.

A partir d'aquest dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes, diumenges i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge. Funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les excepcions que tot seguit es detallen:

L-13 i L-55: Servei exclusivament a la demanda a totes les parades. Si vols que el bus et reculli a una parada, cal trucar al número de telèfon 671.008.219 amb suficient antelació. El compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei.

L-21 i L-23: Sense servei tot el cap de setmana.

L-22 (Sentit Nàutic): Funcionaran els horaris de diumenge, amb la possibilitat d’arribar a l’estació de trens de RENFE si hi ha usuaris que ho sol·licitin. Si vols que el bus t’apropi a l’estació de trens de RENFE caldrà que un cop arribat al final de línia (parada El Serrallo) cal demanar personalment al conductor allargar el recorregut fins a l’estació de trens.

L-71, L-72 i L-73 (Serveis Nocturns): Funciona amb normalitat.

Especial Futbol: Sense servei. Línies alternatives L-8 (parada Estadi), L-11 i L-12 (parada Arrabassada).

En paraules de Jordi Fortuny, president de l'EMT, "lamentem molt les incidències produïdes arran d'aquesta conjuntura sobrevinguda" i, afegeix, "agraeixo la paciència de les persones usuàries, que són les principals afectades per aquesta situació inusual".

Després de les cinc noves incorporacions que es van realitzar el passat 9 de març, l'empresa muncipal continua treballant en la incorporació de nous conductors i conductores, que ajudin minimitzar l'impacte que les baixes han generat en el servei i al restabliment de la normalitat en les freqüències de pas dels autobusos.

Totes les incidènciesactualitzades al Web de l'EMT

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: