Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EMT no preveu afectacions a les línies d'autobusos de Tarragona per aquest dimecres

Demà s'informarà de les possibles incidències que es puguin presentar el dijous

Imatge d'un bus de l'EMT al seu pas per la plaça Imperial Tàrraco Imatge d'un bus de l'EMT al seu pas per la plaça Imperial Tàrraco ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Març 2022 21:11

Aquest dimecres 9 de març no es preveuen afectacions a les línies d'autobusos del transport urbà de Tarragona, segons informa l'Empresa Municipal de Transport (EMT), atès que no hi haurà cancel·lacions horàries en cap de les línies.

L'EMT anirà actualitzant tota la informació a l'apartat web d'incidènces a la Xarxa i demà s'informarà de les possibles incidències que es puguin presentar el dijous.

Cal recordar que la freqüència de línies de l’EMT es veu afectada aquests dies per incidències al servei. Es tracta d’un tema conjuntural motivat per un increment de les baixes (el 15% dels conductors està actualment de baixa), les vacances habituals del trimestre pel sistema de rotació de torns (un 15% de la plantilla). Per aquest motiu, amb els recursos disponibles, l'empresa municipal va optar per redistribuir la freqüència de pas de les línies intentant minimitzar l’afectació als usuaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: