Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El casc és ja obligatori a Tarragona per al conductors de patinet

La nova ordenança d'espais públics de la ciutat és pionera i vol incentivar que els patinets circulin per la calçada

Imatge d'arxiu d'usuàries de bicicleta i patinet elèctric durant un control de la Guàrdia Urbana de Barcelona Imatge d'arxiu d'usuàries de bicicleta i patinet elèctric durant un control de la Guàrdia Urbana de Barcelona DAVID COBO / ACN
Mobilitat ACN
Dissabte, 26 Febrer 2022 01:37

La nova ordenança de convivència i ús dels espais públics de Tarragona ja és efectiva i inclou aspectes per als conductors de patinets com l'obligatorietat del casc, la regulació de la distància de seguretat i la prohibició de circular per les zones de vianants. Segons el regidor de Mobilitat, Xavier Puig, "és una normativa pionera" que protegeix l'usuari i intensifica el missatge que els patinets han de circular per la calçada i no per la vorera.

La modificació de l'ordenança inclou noves infraccions greus com no utilitzar el casc homologat en patinet elèctric, circular en bicicleta o VMP per una vorera o àrea de vianants, així com lleus per superar els 4 quilòmetres per hora en monopatins, patins o similars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: