Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Surt a licitació el projecte constructiu del tramvia del Camp de Tarragona entre Cambrils i Vila-seca

També es redacta l'estudi informatiu del segon tram sobre les connexions de la resta de xarxa tramviària

Imatge d'arxiu d'un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Imatge d'arxiu d'un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Divendres, 25 Febrer 2022 12:06

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tret a licitació el projecte constructiu del tramvia del Camp de Tarragona en els trams entre Cambrils i Vila-seca. La licitació és per un import d'1,9 milions d'euros i té un termini de redacció màxim d'un any i mig. El document definirà quines actuacions caldran per implantar el sistema de tramvia als municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca i integrar-lo a la trama urbana. A la vegada, també analitzarà el sistema d'energia utilitzat per evitar la instal·lació d'una catenària en àmbits densament poblats. Per la seva part, la implantació del servei amb un centre de control de cotxeres i material mòbil tindrà un pressupost de 150 milions d'euros.

En paral·lel, s'està redactant un estudi informatiu del segon tram sobre les connexions de la resta de xarxa tramviària, on s'inclou el tram entre Reus i Tarragona i la connexió entre Vila-seca i Tarragona, a més dels ramals de penetracions urbanes. De la mateixa manera que la resta de trams, seran traçats independents de la xarxa d'Adif i serà un sistema sense catenària en les zones més poblades. Un cop s'instauri el sistema de tramvia i funcioni a ple rendiment, es calcula que la demanda serà de nou milions de viatgers anuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: