Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reobre aquest divendres l'aparcament dissuasiu Joan Pau I

Per millorar l'accés a l'aparcament soterrat Tarraco, des de divendres 4 de febrer a les 10h i fins al dissabte dia 5 de febrer a les 10h, es farà servir l'accés de l'avinguda Roma

Imatge d'arxiu d'una zona taronja, a Tarragona Imatge d'arxiu d'una zona taronja, a Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 03 Febrer 2022 16:37

Aquest divendres dia 4 de febrer es tornarà a posar en funcionament l'aparcament dissuasiu Joan Pau II a Tarragona, que està ubicat al costat de l'Hospital Joan XXIII. L'aparcament de zona taronja havia estat tancat durant el mes de gener per necessitats de la part propietària del solar, que va haver de realitzar tasques de sondeig dels terrenys. Un cop realitzades aquestes tasques, demà reobre al públic aquest equipament de gestió municipal que dona cabuda a l'aparcament de 95 vehicles.

Accés a l'aparcament Tarraco per l'avinguda Roma

Per altra banda, i per la realització de treballs per millorar l'accés a l'aparcament soterrat Tarraco, des de divendres 4 de febrer a les 10 h i fins al dissabte dia 5 de febrer a les 10 h es farà servir l'accés de l'avinguda Roma com a via d'entrada i de sortida de vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: