Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enderrocat el peatge de Salou de l'AP-7, l'últim que quedava sencer a la demarcació

El Moviment Veïnal Mai Més Peatges afirma que amb la gratuïtat de les autopistes les víctimes mortals han baixat un 10%

Una excavadora retira part del peatge de l'AP-7 de Salou enderrocat Una excavadora retira part del peatge de l'AP-7 de Salou enderrocat MOVIMENT VEÏNAL MAI MÉS PEATGES
Mobilitat ACN
Dijous, 20 Gener 2022 11:30

El peatge de Salou de l'AP-7 s'ha enderrocat la matinada d'aquest dijous. Es tracta del darrer peatge que quedava sencer a la demarcació i l'últim gran peatge que hi havia encara dret a Catalunya. Els treballs d'enderrocament han obligat a tallar unes hores l'accés a l'autopista per aquesta zona i durant aquest dijous hi haurà menys carrils habilitats, mentre els operaris retiren l'estructura i condicionen la zona.

El Moviment Veïnal Mai Mës ha celebrat el final d'aquest peatge i ha apuntat que entre setembre i desembre els desplaçaments a les autopistes de l'Estat han augmentat un 5% alhora que les víctimes mortals s'han reduït un 10% en comparació amb el mateix període del 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: