Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Engeguen una nova campanya de control de bicicletes i patinets elèctrics a Reus

La Guàrdia Urbana vigilarà com condueixen els usuaris, denunciarà els casos d'infracció i farà controls d'alcoholèmia

Imatge  d'arxiu d'unes noies fent pràctiques amb patinet elèctric en un circuit tancat a Reus, sota la supervisió d'un agent de la Guàrdia Urbana Imatge d'arxiu d'unes noies fent pràctiques amb patinet elèctric en un circuit tancat a Reus, sota la supervisió d'un agent de la Guàrdia Urbana NÚRIA TORRES / ACN
Mobilitat ACN
Dilluns, 10 Gener 2022 15:34

Reus engega una nova campanya de control de bicicletes i patinets elèctrics. Durant aquesta setmana la Guàrdia Urbana fa un control de ciclistes i persones usuàries dels vehicles de mobilitat personal (VMP) per conscienciar-les de l'ús responsable i les conseqüències d'incomplir la normativa. La finalitat és reduir els accidents a les voreres i els espais de vianants.

Es tracta de la primera campanya preventiva en matèria de seguretat viària de les que s'han planificat pel 2022 i, en aquest cas, serà d'abast territorial català coordinada pel Servei Català de Trànsit. La policia local vigilarà el comportament en la conducció i el compliment de la normativa, i denunciarà les infraccions detectades. També farà controls d'alcoholèmia aleatoris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: