Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona millora l'ascensor de l'amfiteatre

S’han renovat les fotografies ja que estaven força malmeses i s'ha netejat els grafits de l'interior i l'exterior de la cabina

Interior de l'ascensor de l'amfiteatre romà de Tarragona Interior de l'ascensor de l'amfiteatre romà de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Desembre 2021 21:03

Recentment l’Ajuntament de Tarragona ha dut a terme la millora de l’interior de la cabina de l’ascensor de l’amfiteatre: s’han renovat les fotografies ja que estaven força malmeses. A més el departament de Neteja Pública ha netejat els grafits de l'interior i l'exterior de la cabina.

Aquest ascensor és un objectiu recorrent d’actes incívics: com a mínim rep un atac al trimestre ja sigui a través de cops de peu a les portes, pintades, entre d’altres.

Properament, a principis del 2022, la Brigada Municipal en col·laboració amb el departament d’enginyeria industrial de l’Ajuntament substituirà les planxes metàl·liques del replà primer pis que estan malmeses pel pas del temps.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: