Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit estrena les noves marquesines del bus urbà

Es tracta de quatre unitats que s’acaben d’instal·lar a les parades que registren més usuaris

Les marquesines s’han personalitzat amb imatges del municipi i compten amb un espai per a publicitat municipal Les marquesines s’han personalitzat amb imatges del municipi i compten amb un espai per a publicitat municipal AJUNTAMENT DE CUNIT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Desembre 2021 11:39

Les noves marquesines del servei de bus urbà de Cunit ja estan operatives. Es tracta de quatre unitats que s’acaben d’instal.lar a les parades que registren més usuaris. Les marquesines s’han personalitzat amb imatges del municipi i compten amb un espai per a publicitat municipal.

Aquestes són les primeres que s’han incorporat al servei de bus urbà i, a les quals, s'afegiran les que s’adquireixin el 2022 fins arribar a la totalitat de parades.

El regidor de Transport Públic i Mobilitat, José Manuel Cabada, explica que "l’objectiu és que totes les parades tinguin una marquesina amb seient i il.luminació" i ha subratllat: "Volem que tota la ruta del servei de bus a Cunit estigui ben senyalitzada i ofereixi a les persones usuàries un temps d’espera còmode".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: