Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït d’autobús al cementiri per Tots Sants

El bus urbà farà quatre expedicions diàries d’anada i tornada el dies 31 d’octubre i 1 de novembre

El bus urbà farà quatre expedicions diàries d’anada i tornada el dies 31 d’octubre i 1 de novembre El bus urbà farà quatre expedicions diàries d’anada i tornada el dies 31 d’octubre i 1 de novembre ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 11:41

L’Ajuntament de Cambrils oferirà el servei especial d’autobús gratuït per anar al cementiri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants. L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts. Els horaris i el mapa del recorregut del bus llançadora es poden descarregar des del web d’Aparcam https://www.cambrils.cat/aparcam.

Les expedicions, que connectaran la zona central del municipi amb el cementiri, sortiran del Casal de la Gent Gran a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Adelaida, passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores i el recorregut finalitzarà a Creu de la Missió amb parades a Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I. Per accedir al bus serà necessari l’ús de la mascareta en tot moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: