Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

Entre les activitats previstes tindrà lloc la 9a pedalada popular, el diumenge 26 de setembre

Una de les activitats que es recuperen aquest any és la pedalada popular, la qual el diumenge 26 arribarà a la seva novena edició Una de les activitats que es recuperen aquest any és la pedalada popular, la qual el diumenge 26 arribarà a la seva novena edició AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Setembre 2021 21:14

Des del 16 de setembre s’està celebrant a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat, la qual busca promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, vehicle elèctric o en transport públic, així com millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Aquest any el lema escollit és ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ i vol incidir en quatre temes, la salut mental i física, la seguretat i la resposta davant la Covid-19.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria d’Esports, s’ha adherit un any més a la celebració d’aquesta campanya, i ha programat tres activitats que tindran lloc el proper cap de setmana.

Es recupera la caminada saludable

El dissabte 25 de setembre es recuperarà la caminada saludable que de forma tradicional se celebrava cada any per la Setmana Europea de la Mobilitat i que l’any passat, degut a la pandèmia, no va poder tenir lloc. Els participants es concentraran. a les 9 del matí, a la plaça de la Sardana i faran una de les rutes verdes saludables amb en Ricard Benimeli, arxiver municipal, com a guia. El recorregut previst és de nou quilòmetres i una durada de tres hores. Es necessari que els participants portin esmorzar, beguda i calçat adequat per caminar per la muntanya.

Per participar és necessari fer la inscripció prèvia a: https://forms.office.com/r/1PU5znr5eY

Torna la pedalada popular

Una altra de les activitats que es recuperen aquest any és la pedalada popular, la qual el diumenge 26 arribarà a la seva novena edició, després que l’any passat la regidoria d’Esports decidís modificar el programa degut a la Covid-19.

La concentració serà a les 10:30 del matí, davant de l’Ajuntament, per fer un recorregut senzill de 8,6 quilòmetres pel nostre terme municipal, ja que la pedalada està adreçada a les famílies, adults i infants a partir dels 7 anys. Serà obligatori l’ús del casc.

Per participar és necessari fer la inscripció prèvia a: https://forms.office.com/r/eGTXDE1ss0

També el diumenge tindrà lloc una activitat lliure al parc d’educació viària de l’avinguda de l’Avenc. La regidoria d’Esports anima els més petits que no puguin participar a la pedalada popular a gaudir d’aquest nou espai.

En totes tres activitats l’Ajuntament regalarà una samarreta commemorativa als participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: