Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell convertirà el carrer les Quatre Fonts i el Pont de França en zona de vianants

Aquesta setmana, l’Ajuntament farà els treballs previs de senyalització i els canvis de circulació necessaris per poder iniciar les obres

Imatge del Pont de França, al Vendrell Imatge del Pont de França, al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Setembre 2021 20:42

L’Ajuntament del Vendrell farà aquesta setmana els treballs previs de senyalització i els canvis de circulació necessaris per poder iniciar, d’aquí a pocs dies, les obres per a la conversió en zona de vianants del carrer de les Quatre Fonts i el carrer de l’Om (fins al carrer de la Cometa), així com del Pont de França. Unes obres que també permetran la millora de les infraestructures i serveis públics d’aquests carrers.

                                                                                    El carrer de les Quatre Fonts: 

carrer Quatre Fonts el Vendrell petit

En concret, el proper dimecres 15 de setembre, s’instal·laran les casetes d’obra a la Riera de la Bisbal entre el pont de França i el pont Nou. També es tallarà el trànsit al c/ Muralla amb c/ Om durant tres mesos.

A partir del dimecres 15 i el dijous 16, hi haurà l'accés restringit per a veïns mitjançant el carrer Carnisseria. S’invertirà el carrer Muralla davant la impossibilitat d’habilitar-lo doble sentit i s’invertirà el C/Puig i Llagostera per desviar-hi tot el trànsit procedent del carrer Santa Anna.

També s’habilitarà un tram del carrer de la Font de la Menya en doble sentit. Es limita l’accés als carrers Nou i Om i s’habilitarà en dos sentits de circulació, només per a veïns.

El dimecres es retirarà tota la senyalització i pilones ubicades a les 4 Fonts. El dijous 16 es pintarà la parada de bus i s’habilitarà l’espai per traslladar els contenidors a la Riera de la Bisbal, al costat del Gimnàs Record. S’anul·laran els estacionaments del costat de la Riera.

D'altra banda, el dilluns 20 de setembre s’invertirà l’avinguda Catalunya, i es faran les modificacions de pintura necessàries a aquest efecte. Es prohibirà l’estacionament i es tallarà el trànsit del carrer per pintar i senyalitzar.

Finalment, el dimarts dia 21, quan s’hagi finalitzat les tasques de pintura, es tallarà definitivament al trànsit el pont de França.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: